COMERCIANTUL ONLINE

Site-ul www.lemonbistro.ro este proprietatea S.C. LEMON BISTRO FOOD S.R.L., societate înregistrată în Ilfov,  Cod Fiscal: RO38025096 Înmatriculat la O.N.R.C cu nr: J23/4001/2017, având sediul social in Popești-Leordeni, Str. Drumul Fermei 14, Județul Ilfov, cod poștal 077160.

Produsele comercializate pe acest site nu sunt destinate revânzării.

Folosirea acestui site implică acceptarea termenilor și condițiilor de mai jos. Recomandăm citirea cu atenție a acestora. S.C LEMON BISTRO FOOD S.R.L își asumă dreptul de a modifica aceste prevederi fără o altă notificare. Cea mai recentă versiune poate fi accesată în această pagină.

PROPRIETATEA INTELECTUALĂ ȘI DREPTURILE DE AUTOR

Întregul conținut al site-ului www.lemonbistro.ro, incluzând, texte, imagini, grafice, elemente de grafică web, scripturi și orice alte date, este proprietatea S.C. LEMON BISTRO FOOD S.R.L. sau a furnizorilor săi și este protejat conform Legii drepturilor de autor și legilor privind dreptul de proprietate intelectuală si industrială. Copierea, distribuirea, publicarea, transferul către terțe părți, modificarea și/ sau alterarea, folosirea prin orice mijloace, fără acordul scris al LEMON BISTRO FOOD S.R.L. , a oricăror elemente de pe site-ul www.lemonbistro.ro , sau a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepsește conform legilor în vigoare. Pentru a reclama drepturile de proprietate intelectuala puteți folosi adresa de mail office@lemonbistro.ro

INREGISTRAREA CA UTILIZATOR

Site-ul www.lemonbistro.ro poate fi accesat în mod gratuit, iar simpla navigare în paginile acestuia nu este condiționată de înregistrarea ca utilizator (crearea unui cont pe site).

Pentru a beneficia însă de anumite servicii oferite de site, cum ar fi primirea newsletter-ului www.lemonbistro.ro, este necesar să vă înregistrați ca utilizator (să vă creați cont de utilizator pe site). Înregistrarea ca utilizator presupune acceptarea Termenilor și condițiilor de utilizare a www.lemonbistro.ro  și a Politicii de confidențialitate a acestuia. Aceste reglementari constituie baza contractuală a raporturilor dintre utilizatori si Societate.

www.lemonbistro.ro își rezervă dreptul de a refuza accesul unor utilizatori la o parte sau la toate funcțiile site-ului lemonbistro.ro, de a restricționa procesarea și/sau livrarea unei comenzi în cazul în care există suspiciuni de fraudă din partea utilizatorilor magazinului online sau dacă acestia au un comportament care prejudiciază interesele lemonbistro.ro și, implicit, SOCIETATEA LEMON BISTRO FOOD SRL, de a închide conturi de utilizatori, de a modifica sau elimina texte, imagini, hyperlinkuri la propria sa discreție, există suspiciuni de plasare a comenzilor pe baza unor informații/ identități false sau de pe alte conturi decât cele personale ale utilizatorului.

Întrucât prevederile Termenilor și condițiilor de utilizare pot fi modificate, vă rugăm sa le recitiți periodic. În condițiile în care nu veți mai fi de acord cu prevederile acestora, vă rugăm să nu mai accesați/folosiți serviciile www.lemonbistro.ro, având în orice moment posibilitatea închiderii contului dvs. de utilizator în mod gratuit, printr-o cerere scrisă, transmisă către LEMON BISTRO FOOD S.R.L la adresa din Popești-Leordeni, Str. Drumul Fermei 14 , sau la adresa de email: office@lemonbistro.ro.

Dacă folosiți acest site sunteți responsabili cu privire la păstrarea confidențialității datelor de acces în contul dvs. de utilizator, creat pe site și sunteți de acord să vă asumați responsabilitatea pentru toate activitățile efectuate în contul dvs. de utilizator. Prin accesarea contului și utilizarea parolei personale sunteți responsabil pentru toate acțiunile ce decurg din folosirea acestora. www.lemonbistro.ro și, implicita, LEMON BISTRO FOOD S.R.L. nu poate fi facută responsabilă pentru erorile survenite în urma neglijenței utilizatorului privind securitatea confidențialitatea contului și parolei sale.

Accesarea acestui Site și a politicilor folosite de acesta implică acceptarea acestor termeni și condiții în totalitate. În cazul în care nu acceptați termenii și condițiile prezentate, vă rugăm să nu mai utilizați acest site. www.lemonbistro.ro  este un site proiectat de SC LEMON BISTRO FOOD S.R.L. Dreptul de proprietate asupra acestuia revine SC LEMON BISTRO FOOD S.R.L. care își rezervă dreptul de a schimba, de a corecta și de a modifica Termenii și condițiile de utilizare a Site-ului. Cea mai recenta versiune a Termenilor și Condițiilor poate fi citită oricând aici Termeni și condiții.

Orice încercare de a accesa datele personale ale altui utilizator sau de a modifica conținutul site-ului www.lemonbistro.ro sau de a afecta performantele serverului pe care rulează site-ul www.lemonbistro.ro , va fi considerată o tentativă de fraudare a site-ului www.lemonbistro.ro  și va pune în mișcare toate măsurile legale necesare împotriva aceluia sau acelora care a(u) încercat acest fapt.

Produsele și serviciile oferite pe site-ul www.lemonbistro.ro.

Politica de prețuri:
Produsele comercializate prin intermediul www.lemonbistro.ro sunt însoțite în momentul livrării de bon fiscal, conform legislației în vigoare. Prețurile sunt actualizate zilnic. Prețurile produselor includ toate taxele.

Imaginile publicate pe site sunt cu titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi de imaginile prezentate în orice mod (culoare, aspect etc.).

Modalități de plată disponibile

Plata produselor comandate de pe site-ul www.lemonbistro.ro se face la livrare prin următoarele metode:

  • online pe site (recomandat)
  • numerar la livrare

Livrarea produselor

În funcție de numărul de comenzi și de trafic timpul de livrare poate varia intre  75-90 de minute.

Timpul de preparare variază între 50 – 60 de minute. În respect față de client, procesarea materiei prime se realizează la momentul primirii comenzii pentru a maximiza savoarea preparatelor comandate.

Livrarea este gratuită în Popești-Leordeni, Comuna Berceni, București Sector 4 si Sector 3 atât timp cat se respecta comanda minima. Pentru mai multe detalii legate de zonele de livrare si comanda minimă vedeți aici.

Promoții și concursuri

S.C LEMON BISTRO FOOD S.R.L stabilește regulamentele promoțiilor și ale concursurilor pe care le organizează. Aceste regulamente sunt aduse la cunoștința eventualilor participanți numai prin intermediul site-ului propriu. De aceste promoții beneficiază doar comenzile care respectă întocmai regulile afișate pe site. De asemenea, promoțiile se aplică doar comenzilor care sunt înregistrate de către client în perioada de timp specificată în regulament și în care promoția este validă și numai în limita stocului disponibil. Nu garantăm disponibilitatea produselor pentru promoție și o putem întrerupe sau anula în orice moment fără nici o notificare prealabilă.

Politica de retur

In conformitate cu Art. 16 lit. a), g), l) din OUG 34/2014: Sunt exceptate de la dreptul de retragere prevăzut la art. 9-15 în ceea ce privește contractele la distanță și contractele în afara spațiilor comerciale următoarele:

a) contractele de prestări de servicii, după prestarea completă a serviciilor, dacă executarea a început cu acordul prealabil expres al consumatorului și după ce acesta a confirmat că a luat cunoștință de faptul că își va pierde dreptul la retragere după executarea completă a contractului de către profesionist;

g) furnizarea de băuturi alcoolice al căror preț a fost convenit în momentul încheierii contractului de vânzare, a căror livrare nu poate fi efectuată înainte de 30 de zile și a căror valoare reală depinde de fluctuațiile de pe piață pe care profesionistul nu le poate controla;

l) prestarea de servicii de cazare, pentru alt scop decât cel rezidențial, transport de mărfuri, închiriere de mașini, catering sau serviciile privind activitățile de agrement, în cazul în care contractul prevede o dată sau o perioadă de executare specifică;

Imaginile prezentate pe site pot fi diferite de produsele fizice (culoare, aspect etc.).

Calitatea serviciilor de hosting, link-urile către alte site-uri, erori de funcționare

Site-ul www.lemonbistro.ro este găzduit de serverele unei terțe firme. S.C LEMON BISTRO FOOD S. R.L. nu va putea fi făcută responsabilă pentru eventualele erori apărute pe site indiferent de motivele apariției lor, acestea incluzând modificări ale site-ului, setări sau actualizări ale scripturilor programate. S.C LEMON BISTRO FOOD S.R.L nu va putea fi făcută răspunzătoare pentru erorile apărute din cauza folosirii anumitor browsere pentru vizitarea site-ului www.lemonbistro.ro. S.C LEMON BISTRO FOOD S.R.L nu răspunde de conținutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legături de pe site-ul www.lemonbistro.ro . Pentru respectivele site-uri, răspunderea integrală o poarta proprietarii site-urilor în cauză.

Abonarea și dezabonarea la newsletter

Abonare și dezabonarea la newsletterul site-ului www.lemonbistro.ro este gratuită și implică acceptarea următorilor termeni de utilizare. Mesajele trimise nu sunt nesolicitate și oricând vă puteți dezabona urmând instrucțiunile din subsolul fiecărui e-mail. Mesajele trimise respecta legea Comerțului Electronic în ceea ce privește comunicarea comercială așa cum este ea stipulată de legislația autohtonă și internațională.

Utilizarea newsletter-ului se face în aceleași condiții de limitare a răspunderii din punctul de vedere al conținutului precum se autorizează și folosirea site-ului, în condițiile prevăzute de prezentul document, iar politica de confidențialitate este descrisă pe larg în secțiunea următoare. S.C LEMON BISTRO FOOD S.R.L deține toate drepturile asupra conținutului newsletterului trimis către abonați în aceleași condiții ca și pentru informațiile publicate pe site, în concordanță cu prevederile acestui document.

Abonații newsletter-ului www.lemonbistro.ro pot retrimite aceste comunicări comerciale și altor persoane, pe răspunderea lor, și în condițiile în care nu au modificat nici structura, nici conținutul mesajelor respective. Persoanele care au primit de la abonații newsletter-ului www.lemonbistro.ro mesajele comerciale, se consideră că au fost informate în prealabil de către abonați despre prevederile prezentului articol. În acest context, S.C LEMON BISTRO FOOD S.R.L nu poate fi făcut răspunzătoare sub nicio formă de acțiunile abonaților săi.

Politica de confidențialitate și date cu caracter personal

Toate datele dvs. personale vor fi folosite de www.lemonbistro.ro exclusiv în scopul declarat al acestui site: magazin online. Informațiile din formularul dvs. de comandă vor fi folosite pentru a vă trimite confirmarea comenzilor sau promoțiilor. S.C LEMON BISTRO FOOD S.R.L, operator al site-ului www.lemonbistro.ro , nu va face publice și nu va vinde bazele de date conținând informații referitoare la datele cu caracter personal ale clienților săi. Conform Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și liberă circulație a acestor date, modificată și completată, și Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice, S.C LEMON BISTRO FOOD S.R.L are obligația de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate datele personale furnizate de către clienți, un membru al familiei acestora ori o altă persoană. Scopul colectării datelor este livrarea și facturarea. Refuzul furnizării acestor date cu caracter personal determină imposibilitatea onorării comenzilor. Informațiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator și nu sunt comunicate nici unui alt destinatar. Conform Legii nr. 677/2001, clientul beneficiază de dreptul de acces, de intervenție asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale și de dreptul de a se adresa justiției. De asemenea, clientul are dreptul de a se opune prelucrării datelor personale și de a solicita pe cale oficială ștergerea acestora. Clienții pot comunica informațiile corecte la office@lemonbistro.ro . în cazul în care anumite date personale sunt incorecte.
S.C LEMON BISTRO FOOD S.R.L se obligă ca datele personale să nu fie difuzate către terți cu excepția operatorului de marketing direct. Datele personale vor putea fi, însă, transmise autorităților în drept să verifice tranzacțiile comerciale sau altor autorități în drept să efectueze orice verificări justificate în baza legii, daca acest lucru va fi solicitat în conformitate cu legile în vigoare.

Datorită modului prin care datele cu caracter personal stocate de sistemul www.lemonbistro.ro sunt transmise pe cale electronica, S.C LEMON BISTRO FOOD S.R.L nu poate fi făcut răspunzătoare în niciun fel de pierderea acestora sau de copierea informațiilor de către persoane neautorizate, prin folosirea de aparatură sau software de interceptare. La sesizarea utilizatorilor, S.C LEMON BISTRO FOOD S.R.L va lua toate măsurile și va pune la dispoziție toate fișierele necesare organelor competente abilitate să rezolve acest tip de infracțiune.

Informațiile furnizate către S.C LEMON BISTRO FOOD S.R.L sunt folosite numai în scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzilor, trimiterea de mesaje personalului S.C LEMON BISTRO FOOD S.R.L, abonarea la newsletter etc), conform legilor în vigoare.

S.C LEMON BISTRO FOOD S.R.L nu poate fi făcută responsabilă pentru erorile survenite în urma neglijenței utilizatorului privind securitatea și confidențialitatea contului și parolei sale.
Orice încercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica conținutul site-ului sau de a afecta performantele serverului pe care rulează site-ul www.lemonbistro.ro , va fi considerată o tentativă de fraudare a site-ului și va pune în mișcare cercetarea penală împotriva aceluia sau acelora care au inițiat aceasta acțiune.

Alergeni

Conform Directivei 2000/13/CE A PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI A CONSILIULUI, preparatele pot conține următorii alergeni: cereale care conțin gluten (adică grâu, secară, orz, ovăz, grâu spelt, grâu mare sau hibrizi ai acestora) și produse derivate, crustacee și produse derivate, ouă și produse derivate, pește și produse derivate, arahide și produse derivate, soia și produse derivate, lapte și produse derivate (inclusiv lactoză), fructe cu coajă, adică migdale (Amygdalus communis L.), alune de pădure (Corylus avellana), nuci (Juglans regia), anacarde (Anacardium occidentale) nuci Pecan [Carya illinoiesis (Wangenh.) K. Koch], nuci de Brazilia (Bertholletia excelsa), fistic (Pistacia vera), nuci de macadamia si nuci de Queensland (Macadamia ternifolia) și produse derivate, țelină și produse derivate, muștar și produse derivate, semințe de susan și produse derivate, dioxid de sulf și sulfiți în concentrații de peste 10 mg/kg sau 10 mg/litru, lupin și produse derivate. Pentru o informare completă vă rugăm sa ne contactați pe e-mail la adresa office@lemonbistro.ro

Dispoziții finale

Orice altă problemă cauzată de produsele și serviciile prezentate pe www.lemonbistro.ro și care nu este deja tratată de niciun articol din prezentul document, se va soluționa pe cale amiabilă, în termen de 30 de zile lucrătoare de la data sesizării în scris a problemelor, de către utilizator. În cazul în care nu s-a reușit stingerea conflictului pe cale amiabilă, competența revine instanțelor de judecată române sau unui organism de rezolvare a disputelor alternativ, agreat de ambele părți. Fiind de acord cu acești Termeni și Condiții de Utilizare a site-ului www.lemonbistro.ro, clientul își asumă în totalitate consecințele ce decurg din folosirea în aceste condiții a site-ului.